Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Coverguard

Coverguard

Coverguard munkaruházat:

A Coverguard mint a világ egyik legjelentősebb munkaruházati vállalata, amely széles körben kínál magas minőségű, sokoldalú, kényelmes és esztétikus munkaruhákat.

Ez egy olyan professzionális márka, ami termékeivel védelmet tud nyújtani bármilyen típusú munkavégzés esetén.

A termékek felszereltsége igen különleges, több zsebbel, szerszámostáskával, térdvédővel és eltávolítható ujjal is találkozhatunk a munkaruhák között, amik lehetnek munkakabátok, munkanadrágok akár alkalmi, vagy sportruházathoz.

 

Coverguard ruházat:

Kiemelt szerepe van a termékeknél a rossz időjárási körülményekkel (hideg, eső, szél, páratartalom) szembeni védelemnek, számos kabát, nadrág és esőruházat gyártása és forgalmazása jellemzi a céget.

 

 

Coverguard fluo ruházat:

A Coverguard a láthatósági munkaruházat terén is széles választékkal rendelkezik, akár kinti akár benti munkakörülményeknél biztosítja a maximális láthatóságot és biztonságot.

 

 

Coverguard védőlábbelik:

A Coverguard egy komplett és újszerű munkavédelmi lábbelit kínál, ami miközben maximális kényelmet biztosít, modern és vonzó külsővel is rendelkezik. Ezek a termékek szakmai tevékenységek során, benti és kinti munkavégzésnél, minden évszakban megbízhatóan helytállnak.

A Coverguard lábbelik prémium minőségű anyagokból készülnek, mindegyik megfelel a Személyvédelmi Felszerelések európai elvárásainak és irányelveinek.  Minden cipő a legnagyobb védelmet hivatott biztosítani a vásárlóknak eltérő munkahelyi körülmények mellett is. Típustól függően ellenállóak lesznek a termikus hatásoknak (túl magas/alacsony hőmérséklet), a vegyi anyagoknak (szénhidrogének) és az elektromos hatásoknak (antisztatikus) egyaránt.

A magyarországi beszállítónknál elérhető Coverguard termékek teljes termékkínálatát forgalmazzuk kis- és nagykereskedelmi partnereinknek.

A termékeket keresse weboldalunkon.